Bel ons: 0413-355790 - Mail Info@alumiant.nl

SOLARLUX® Active Partner

Alumiant is door SOLARLUX® Nederland gekozen als één van de 6 Active Partners in Nederland. Dat wil zeggen dat wij voor de regio Noord-Brabant, Limburg en een deel van Gelderland geselecteerd zijn als dè partner van SOLARLUX®. Voor glazen vouwwanden, balkonbeglazing, veranda´s, exclusieve serres en terraskamers van SOLARLUX® kunt u bij ons terecht. Alle medewerkers van Alumiant zijn uitgebreid opgeleid en worden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van het complete assortiment van SOLARLUX®. Zo bent u, als u kiest voor Alumiant, verzekerd van de juiste toepassing van de Solarlux producten en kunt u maximaal genieten van uw vouwwand, serre of terraskamer. Neem voor meer informatie contact op neem gerust een kijkje op de site van Solarlux.

SOLARLUX® serres en tuinkamers

U wilt extra ruimte, licht en comfort in uw woning? Een ruimte waarin uw woning en tuin één worden en genieten van de heerlijke ochtendzon tot de laatste zonnestralen van de dag. U kunt het beleven in uw glazen Solarlux serre, u kunt in alle jaargetijden genieten van deze ruimte met het gevoel van buiten. Met een serre of tuinkamer van Solarlux heeft u eindeloos veel mogelijkheden.

SOLARLUX® veranda´s en terrasoverkappingen

Om ook op frisse lentedagen of natte herfstdagen van uw terras te kunnen genieten, zorgt een Solarlux terrasoverkapping voor een perfecte bescherming tegen weersinvloeden. Zo kunt u heerlijk vertoeven op uw overkapte terras en een veranda of terrasoverkapping van Solarlux is een verrijking voor uw woning, terras en tuin.

SOLARLUX® vouwwanden en balkonbeglazing

Met een vouwwand van Solarlux haalt u licht en ruimte in uw woning. U kunt met een vouwwand de hele pui open vouwen en zo binnen genieten van de kleuren, geuren en het gevoel van buiten. U kunt er ook voor kiezen om de pui dicht te laten en alleen een loopdeur te gebruiken.

SOLARLUX® producten

Laat u inspireren door de diversiteit en de mogelijkheden van producten van Solarlux. Of het nu gaat om een glazen vouwwand, een horizontale schuifwand of glazen aanbouw zoals veranda of serre: Ontdek uw geheel eigen Solarlux idee op SOLARLUX®.

In de showroom van Serre Bouw Brabant kunnen wij u uitgebreid informeren over de serres, veranda´s en vouwwanden van Solarlux. Onze showroom is zo ingericht dat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden.

Back to Top