Alumiant Aluminium en kunststof kozijnen bij Alumiant in Veghel

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Lichtstraten

Aluminium lichtstraat met glas

Een lichtstraat is meestal een serre dak in een plat dak. Vaak worden lichtstraten direct geplaatst bij de bouw, maar het is ook mogelijk om dit achteraf te doen. Dit brengt natuurlijk wel meer werk en kosten met zich mee. Een lichtstraat kan ook geplaatst worden in pannendaken.

U wilt meer daglicht binnen zonder dat dit ten koste gaat van de isolatiewaarde en inbraakwering van uw pand. Een lichtstraat is dan de meest voor de hand liggen de oplossing. Voor een prijs indicatie of een offerte mag u gerust bellen. Advies of vrijblijvende informatie neem dan hier contact met ons op. In ons fotoalbum vindt u een uitgebreide selectie van al gerealiseerde projecten. 

Onze modellen lichtstraten

Elke woning heeft een eigen uitstraling, om de uitstraling van uw uitbouw of aanbouw zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de bestaande woning leveren wij diverse modellen lichtstraten. Graag geven wij u goed en eerlijk advies over de lichtstraat die het beste past bij uw uitbouw of aanbouw en dus uw pand of woning. Ook is de kleur van de lichtstraat erg belangrijk om het totaal plaatje.

Meer informatie over onze lichtstraten?

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Bent u er al uit en wenst u een prijs van een lichtstraat te ontvangen vul dan dit formulier volledig in.