Alumiant Aluminium en kunststof kozijnen bij Alumiant in Veghel

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Schuifpuien

Kunststof schuifpui

Bent u van plan een kunststof schuifpui te laten plaatsen in uw woning die soepel en geruisloos open gaat? Neem dan contact op met Alumiant! Wij voorzien, naast aluminium schuifpuien, in kunststof schuifpuien.

Met een schuifpui stapt u gemakkelijk uw terras op. Laat de frisse geur van uw tuin uw woning instromen met een kunststof schuifpui! Alumiant koopt kunststof schuifpuien bij Weru.

Schuifpui openen met een lichte handomdraai

Met een kunststof schuifpui opent u de deur naar uw tuin met een lichte handomdraai, zonder de hinder van openstaande deuren. Met een schuifpui creëert u bovendien licht en ruimte in elke woning.

Een schuifpui laten plaatsen doet u niet zomaar. Dit regelt u uiteraard met een professional. Het team van Alumiant is gespecialiseerd in het plaatsen van schuifpuien. Een schuifpui is complexer dan een kozijn of deur, dus het is van belang dat dit met grote zorg gebeurt.

Een kunststof schuifpui moet qua uiterlijk aansluiten bij uw kozijnen én aan beide zijden netjes passen en soepel open blijven gaan. Een schuifpui plaatsen is dus een nauwkeurige klus! Als Weru vakbedrijf kunnen wij u adviseren.

Een kunststof schuifpui van Weru is:

  • Mooier te combineren met uw kozijnen
  • Van de hoogste kwaliteit, maar toch betaalbaar
  • Merkbaar comfortabeler dan andere schuifpuien
  • Energiezuiniger
  • Sterker door een inwendige stalen versterking

weru

 

Alumiant is Weru vakbedrijf

Alumiant is een van de Weru vakbedrijven in Nederland. Dit betekent dat Weru ons zorgvuldig heeft geselecteerd op basis van de kwaliteit en service die we bieden. Wilt u de schuifpui graag in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom.