Alumiant Aluminium en kunststof kozijnen bij Alumiant in Veghel

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Ramen en deuren

Kunststof kozijnen voor ramen en deuren

Kozijnen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Alumiant zijn we gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Wij kunnen onder andere voorzien in:

De kunststof kozijnen van Alumiant zijn van Weru. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van kunststof kozijnen in uw woning. Kom bijvoorbeeld langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Kunststof kozijnen van Alumiant

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Alumiant helpt u graag!

Kunststof kozijnen van Weru

Alumiant is een officiële Weru dealer. Dit betekent dan ook dat wij onze kunststof kozijnen bij Weru kopen. De kunststof kozijnen van Weru onderscheiden zich op vier manieren van andere kunststof kozijnen:

  • Mooier te combineren met hout
  • De hoogste kwaliteit wordt betaalbaar
  • Voelbaar comfortabeler en energiezuiniger
  • Degelijk door inwendige stalen versterking

weru

Onze werkwijze

Om u correct te kunnen informeren en begeleiden hebben wij informatie van u nodig. Het is ten slotte uw woning! Met een bouwtekening, maten en/of foto’s van de bestaande situatie kunnen wij u dus adviseren over de mogelijkheden. Hebt u ideeën, vragen of wensen, geef deze dan aan ons door. De kozijnen worden een onderdeel van uw woning en moet dus bijpassend zijn. Samen met u bepalen we vervolgens de vorm, het materiaal, de beglazing en de kleur van uw kozijnen. De vakmanschap en kennis hebben wij en samen met u gaan we tot een mooi eindproduct komen, uiteraard bepaalt u zelf wat uiteindelijk voor u het juiste ontwerp is.

Bezoek onze showroom

Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij u de verschillende mogelijkheden tonen. Met een eventueel door u meegebrachte bouwtekening, maten en/of foto’s van de bestaande situatie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. In een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. Zowel het maken van een prijsopgaaf als het bezoek aan huis zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Een prijsindicatie vooraf is niet mogelijk, omdat dit afhankelijk is van verschillende mogelijkheden (zoals bijvoorbeeld de keuze van het materiaal en de toe te passen constructies).