Alumiant Aluminium en kunststof kozijnen bij Alumiant in Veghel

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Vacature monteur kozijnen

Vacature: monteur kozijnen

Wij zijn een modern bedrijf uit Veghel en maken aluminium kozijnen voor zowel bedrijven als particulieren. In onze eigen fabriek maken wij kozijnen van alle vormen en maten & in onze showroom worden deze uitgebreid getoond. Omdat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd, zijn we in staat de kwaliteit te bewaken en leveren wij uitsluitend eerste klas producten. De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Met onze ervaring en creativiteit kunnen ze aan iedere vraag en wens voldoen.

Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar een (tweede) monteur in ramen en deuren. Binnen deze functie hoef je niet te beschikken over veel ervaring met het zelfstandig plaatsen van kozijnen. We zijn voornamelijk op zoek naar een monteur die graag het vak wil leren en wil leren zelfstandig te werken. Wil jij aan de slag binnen een jong en dynamisch team dat gericht is op service en kwaliteit? Dan past deze vacature bij jou! (Mocht je wel ervaring hebben dan ben je natuurlijk ook welkom!)

Functie-eisen

Je hebt twee rechterhanden en technisch inzicht! Ben gedreven, houd van aanpakken en buitenwerken. Je bent een jongeman, of jong van geest, collegiaal en een toffe peer!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een passend salaris volgens cao klein metaal, een goede werksfeer in een jong team en uitzicht op een vast contract. 

Solliciteren?

Heb je interesse solliciteer dan via mail of bel om een afspraak te maken!