Alumiant Aluminium en kunststof kozijnen bij Alumiant in Veghel

Draai uw telefoon om de website te bekijken

2 delige aluminium schuifpui

2-delige schuifpui

Een 2-delige schuifpui heeft 1 vast deel en 1 schuivend deel. Het schuivend deel kan zowel rechts als links zijn. Een 2-delige schuifpui kan ook geleverd worden met 2 schuivende deuren. De maten van de schuifpui zijn variabel met een maximale maat van hoogte ± 2.70 meter en een maximale breedte van ± 3.50 meter e.e.a. afhankelijk van het totale vleugel gewicht. De schuivende deur van de 2-delige schuifpui staat te allen tijde binnen. Zo blijven de wielen schoon en blijft de deur goed rollen. De RVS wielen lopen over een RVS rail deze zorgen voor een soepele bediening ongeacht het gewicht van de deur. Hieronder een voorbeeld van de 2-delige schuifpui. Kijk ook eens in ons foto album.

Kleuren

Zoals voor ons volledige assortiment geldt, leveren wij onze schuifpuien in ruim 200 verschillende Ral kleuren. Daarbij geldt dat de meeste kleuren ook leverbaar zijn in een matte uitvoering of een structuurlak. Ook Bi-Color is een mogelijkheid, d.w.z. binnen een andere kleur dan buiten.

Glas

Voor een schuifpui is het vaak verplicht om deze te voorzien van gelaagd veiligheid glas. D.w.z. als er iemand tegen aanvalt dat het glas wel breekt maar altijd in de constructie blijft staan. Er kan dan geen persoonlijk letsel ontstaan. Uiteraard is heeft dit glas ook een hoge isolatie waarde. HR++ glas heeft een U waarde van 1.2. Dit zorgt voor een hoog leef comfort.

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Wilt u eerst meer inspiratie op doen? Bekijk dan het fotoalbum.

Kijk ook eens op:
serre | veranda | lichtstraten | vouwwanden | en meer…..