Alumiant Aluminium en kunststof kozijnen bij Alumiant in Veghel

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Schuifpuien

Schuifpui in aluminium, wat anders!

Schuifpuien kunnen het best gemaakt worden in aluminium en zijn er in diverse maten en modellen. Aluminium schuifpuien hebben als grootste voordeel dat ze niet geschilderd hoeven te worden en zijn dus  erg onderhoudsvriendelijk. Aluminium is veelzijdig, licht en sterk en door die sterkte kan je in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken.

Hieronder vind u een paar mogelijkheden:

• 2 delige schuifpui
• 3 delige schuifpui
• 4 delige schuifpui

Veiligheid van een schuifpui

Aluminium deuren zijn uiterst veilig en dat heeft alles te maken met het feit dat een aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Maar daarnaast kennen we nog een aantal extras voor optimale beveiliging. Aluminium deuren kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een driepuntssluiting of speciaal ontworpen deurbeslag. Slecht nieuws voor inbrekers, maar goed nieuws voor u.

Kleuren van uw aluminium pui

Zoals voor het volledige assortiment van Alumiant geldt, leveren wij onze kozijnen in ruim 200 verschillende RAL-kleuren worden, waarbij de binnen- en buitenzijde ieder afzonderlijk hun eigen kleur kunnen hebben (Bi-Color). De meeste kleuren ook leverbaar zijn in een matte uitvoering of een structuurlak.

Alumiant aluminium kozijnen

Met een eventuele bouwtekening van uw nieuwbouw of bestaande pand kunnen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Uiteraard is een gesprek bij u op locatie ook mogelijk.

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Wilt u eerst meer inspiratie op doen? Bekijk het fotoalbum.

Kijk ook eens op:
serre | veranda | lichtstraten | vouwwanden | en meer…..