Alumiant Aluminium en kunststof kozijnen bij Alumiant in Veghel

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Aluminium ramen

Aluminium raamkozijnen van Alumiant

We staan er niet vaak bij stil, maar ramen zijn erg belangrijk voor uw woning. Ze zorgen ervoor dat u voldoende zonlicht binnen krijgt én ze bieden u uitzicht op de wereld om u heen wanneer u binnen zit. Alumiant helpt u graag bij het plaatsen van uw ramen.

Omdat een raam zo belangrijk is voor uw huis, is het niet vreemd dat u kiest voor een stijlvolle vormgeving. Met aluminium kozijnen kunt u werkelijk iedere kant op. Of uw huis nu klassiek is of modern: er is altijd een aluminium kozijn dat aansluit op uw woning.

 

Alumiant maakt aluminium raamkozijnen van Reynaers

Bij Alumiant leveren we maatwerk. We maken onze aluminium kozijnen van het merk Reynaers.

Reynaers ontwikkelt aluminium ramen voor iedere woning. Op zoek naar een klassiek en romantisch kozijn? Reynaers heeft het. Liever robuust en eigentijds? Ook dan kan Alumiant een prachtig aluminium Reynaers raamkozijn maken. Wij bieden ieder gewenst openingstype om aan uw wensen te voldoen: zowel naar binnen- als naar buitendraaiende ramen, draaikiep ramen en dubbel openslaande ramen.

 

Uw aluminium raamkozijn

Heeft u al een aluminium deur uitgekozen? Bij Alumiant hebben we bijpassende aluminium kozijnen! Zo is uw huis helemaal in stijl. Alumiant heeft een ruim assortiment in aluminium kozijnen voor ramen, passend bij iedere stijl. Natuurlijk is er een eenvoudige basis, maar er zijn veel variaties mogelijk. Van decoratief tot robuust en slank, er is een aluminium profiel voor iedere deurstijl.

Aluminium deuren hebben als grootste voordeel dat ze niet geschilderd hoeven te worden, het is dus nagenoeg onderhoudsvrij. Aluminium is veelzijdig, licht en sterk. Door de sterkte van aluminium kun je in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken.

Voordelen van Aluminium raamkozijnen

Wist u dat temperatuurschommelingen nauwelijks invloed hebben op uw aluminium kozijn? Een barst of scheur komt bij dit materiaal dus niet voor! Het sterke materiaal zorgt ervoor dat het ideaal is voor het gebruik als kozijn.

  • Sterk profiel voor veel draagkracht
  • Vele stijlen mogelijk
  • Verschillende afwerkingen mogelijk
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Vormvast
  • Recyclebaar