Alumiant Aluminium en kunststof kozijnen bij Alumiant in Veghel

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Aluminium deuren

Aluminium deuren

Uw aluminium deur

Passend bij onze aluminium kozijnen leveren wij nu ook aluminium deuren. Alumiant heeft een ruim assortiment  aluminium deuren, passend bij woning in iedere stijl. De basis is eenvoudig en zonder franje, maar er zijn ontelbare variaties mogelijk. Decoratief, robuust of slank, er is een aluminium profiel voor iedere deurstijl.

Aluminium deuren hebben als grootste voordeel dat ze niet geschilderd hoeven te worden, het is dus nagenoeg onderhoudsvrij. Aluminium is veelzijdig, licht en sterk. Door de sterkte van aluminium kun je in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken.

Alumiant kiest voor aluminium deurkozijnen van Reynaers

Bij Alumiant maken we zelf aluminium kozijnen van het merk Reynaers. Zoals al onze producten, kiezen we bij Alumiant altijd voor hoogwaardig maatwerk.

Wat valt op als u uw huis binnenloopt? Natuurlijk: de deur. Bij het openen van de deur wilt u dus ook een goede eerste indruk maken. Reynaers biedt aluminium dooroplossingen voor alle soorten gebouwen en voor praktisch iedere bouwstijl. Heeft u een modern en eigentijds huis? Dan passen de slanke aluminium deurkozijnen van Reynaers perfect. Heeft u een landelijke woning? Dan kiest u misschien liever voor de robuuste en romantische deurkozijnen.

Door aluminium te gebruiken in uw deurkozijn, krijgt u een grote ontwerpvrijheid. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk grote, maar toch elegante deuren ontwerpen. Ook zijn er vele verschillende kleurmogelijkheden. Alumiant kan bovendien voorzien in verschillende openingswijzen. Wij informeren u graag over de mogelijkheiden.

Aluminium deuren van Reynaers zijn erg sterk. Dit komt door de intrinsieke kracht van aluminium.

Veiligheid

Aluminium deuren zijn uiterst veilig en dat heeft alles te maken met het feit dat een aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Maar daarnaast kennen we nog een aantal extras voor optimale beveiliging. Aluminium deuren kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een driepuntssluiting of speciaal ontworpen deurbeslag. Slecht nieuws voor inbrekers, maar goed nieuws voor u.

Alumiant kan voor betekenen

Met een eventuele bouwtekening van uw nieuwbouw of bestaande pand kunnen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Uiteraard is een gesprek bij u op locatie ook mogelijk. Wij leveren maatwerk voor renovatie, nieuwbouw, restauratie en verbouw, waarbij u kunt denken aan de volgende producten:
• Ramen en deuren
• Draaikiepramen
• Schuifpuien
• Vouwwanden
• Balkonbeglazing 

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Wilt u eerst meer inspiratie op doen? beijk dan het fotoalbum.

Kijk ook eens op:
serre | veranda | lichtstraten | vouwwanden | en meer…..